Innovatieve praktijkgebouwen

Duurzaam (ver)bouwen met Medibuild

U droomt van een nieuwe praktijk, groepspraktijk of medisch centrum op maat van uw huidige of toekomstige noden? Medibuild ontzorgt u doorheen het volledige (ver)bouwproces zodat de zorg voor uw patiënten steeds op de eerste plaats kan blijven staan. Nieuwbouw, reconversie van een bestaand pand naar een praktijkgebouw, of een totaalrenovatie van uw huidige praktijk? Elk gebouw wordt instapklaar opgeleverd.

Daarom kies je voor Medibuild

De uitwerking van een praktijk of medisch centrum moet doordacht gebeuren. Medibuild staat garant voor een persoonlijke aanpak waarbij we als ultieme doel u willen ontzorgen van alle bouw-gerelateerde zaken. Onze ervaren mensen zorgen voor een nauwgezette opvolging en een correcte uitvoering van de werken. Dankzij duidelijke afspraken en goede communicatie zorgen we dat alle neuzen steeds in dezelfde richting staan. Aan het einde van onze rit is uw praktijk of medisch centrum volledig instapklaar.

Persoonlijke aanpak
Ontzorging
Ervaren mensen
Duidelijke afspraken
Sleutel-op-de-deur

Zo pakken wij het aan

Tijdens de eerste kennismaking wordt een globaal beeld gevormd van uw wensen en noden voor uw nieuw praktijkgebouw. Dit wordt uitgewerkt in een eerste projectvoorstel, rekening houdend met efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, zones van rust en onrust, looplijnen enz. Nadien wordt een totaalofferte opgemaakt conform de overeengekomen materiaalkeuze. Na goedkeuring kan het volledige projectdossier uitgewerkt worden en kunnen de (ver)bouwwerken aanvatten.

Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een kwalitatief resultaat. Tijdens het (ver)bouwproces wordt regelmatig een overlegmoment ingepland. Uiteraard zijn wij tussendoor ook steeds telefonisch of per mail bereikbaar.

Eens het gebouw klaar is wordt dit door ons grondig gepoetst. Tijdens de voorlopige oplevering kijken we samen alles tot in de kleinste details na.

Casco

We starten met een bouwgrond of te renoveren pand en bouwen of transformeren dit tot een energetisch casco gebouw voorzien van een isolerende jas conform de hedendaagse standaarden.

Afwerking

Het casco gebouw wordt voorzien van alle leidingen, vloeren, wanden, deuren, sanitaire toestellen enz. waarna finaal een likje verf het gebouw vanbinnen afwerkt.

Inrichting

Meubilair op maat zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Ook los meubilair kan door ons voorzien worden.


Meersbloem-Melden 46, 9700 Oudenaarde


Copyright © 2023