Energetische totaalrenovatie

Ervaring


Transparantie


Duurzaam

Wat is energetisch renoveren?

Een energetische totaalrenovatie heeft als doel om een bestaand gebouw te laten voldoen aan de hedendaagse of zelfs toekomstige energetische normen. Hierbij worden zowel de isolatieschil als de technieken grondig aangepakt. Uiteraard kan dit ook gepaard gaan met esthetische verbeteringen aan binnen- of buitenkant. Dit resulteert in een beter-dan-nieuw bedrijfsgebouw met zeer lage energiekosten en een fantastisch werkklimaat!

Inobuild opteert steeds voor een totaalaanpak waarbij een grondige renovatie altijd de energetische aspecten vooropstelt, om zo hogere kosten op lange termijn te vermijden.

Daarom kies je voor een energetische renovatie

Veel bedrijfsgebouwen voldoen energetisch niet meer aan de hedendaagse normen. Structureel gezien beschikken deze vaak nog over een lange levenstermijn. In dit geval is het zowel op financieel vlak als op vlak van duurzaamheid een goede keuze om uw bestaand gebouw een verjongingskuur te geven door middel van een energetische totaalrenovatie.

Nieuwe uitstraling
Waardevermeerdering
Betere prestaties op vlak van isolatie en brandveiligheid
Voldoen aan EPC-eisen

Energetische totaalrenovatie

Een complete aanpak vanuit energetisch oogpunt. Een bedrijfsgebouw klaar voor de toekomst!

Externe renovatie

De buitenkant van een gebouw is sterk onderhevig aan de weersinvloeden. Op tijd kiezen voor een gepaste renovatie kan veel problemen vermijden.

Interne renovatie

Een nieuwe uitstraling, een verbeterd werkklimaat of optimalisatie van bestaande ruimtes. De binnenkant van een gebouw biedt heel wat mogelijkheden. 

Zo pakken wij het aan

Inobuild treedt op als algemeen aannemer. Van bij de conceptfase denken we mee met de bouwheer over de beste aanpak. Op deze manier worden latere eventuele problemen al op voorhand in de kiem gesmoord.

U kan rekenen op ons team van ervaren vakmensen. Tijdens de uitvoering staat Inobuild garant voor een correcte opvolging van de werken en worden de budgetten nageleefd.

Energieaudit

Wat is de huidige energetische situatie van uw bedrijfsgebouw?
Een energieaudit omvat een volledige analyse van de buitenste schil, de technieken zoals verlichting, verwarming, koeling en ventilatie, en het huidige energiegebruik die resulteert in een inschatting op vlak van energie- en kostenbesparing, een plan van aanpak, een prijsvork van de te verwachten investering alsook de subsidies waarop u recht heeft.


Meersbloem-Melden 46, 9700 Oudenaarde


Copyright © 2023