Innovatieve bedrijfsgebouwen

Duurzaam bouwen met Inobuild

Bij Inobuild bouwen we naast duurzame gebouwen ook aan duurzame relaties met onze klanten en bouwpartners. Dit door goede communicatie, persoonlijke opvolging en het leveren van een kwalitatief eindresultaat. Bovendien staat het ontzorgen van onze klanten centraal. Sit back, relax and enjoy the building process.

Klaar voor 2050

Soms is een nieuw bedrijfsgebouw de betere keuze. Ook hier zorgt Inobuild voor de juiste aanpak en begeleiding van A tot Z. Wij streven ernaar een innovatief gebouw neer te zetten die gebruik maakt van de laatste technische mogelijkheden, rekening houdend met energie en duurzaamheid. Zo voldoet uw bedrijfsgebouw niet alleen aan de huidige normen, maar is het ook al klaar voor de volgende generatie.

Projectaanpak

Als bedrijfsleider droomt u van een nieuw bedrijfsgebouw die voldoet aan al uw wensen en noden. Het vinden van de juiste bouwpartners kan echter al snel een last worden en de opvolging van het bouwproces is al helemaal niet uw corebusiness. Inobuild staat voor u klaar om u in dit bouwproces te helpen. Eén bouwpartner die uw volledige project kant-en-klaar aflevert.

Algemene aanneming

Inobuild treedt op als algemeen aannemer. U kan hierbij rekenen op ons team van ervaren vakmensen van planning tot oplevering. Tijdens de uitvoering staat Inobuild garant voor een correcte opvolging van de werken en worden de timing en budgetten nauw in de gaten gehouden.

Design & Build

Als bouwheer sluit u een contract met Inobuild voor zowel het ontwerp als de uitvoering van het project. Hierdoor kunnen ontwerp- en bouwfase elkaar overlappen.

Voordelen:

- Slechts één aanspreekpunt zorgt voor vlottere communicatie

- Tijdsbesparing omdat werken sneller kunnen starten

- De bouwkost wordt geminimaliseerd door het toepassen van kostenefficiënte bouwtechnieken en het inbouwen van evaluatiemomenten

- Eventuele problemen kunnen sneller en efficiënter aangepakt worden

Turnkey

Inobuild neemt het volledige bouwproces in handen. U kan hierbij rekenen op ons team van ervaren vakmensen van planning tot oplevering. Tijdens de uitvoering staat Inobuild garant voor een correcte opvolging van de werken en worden de timing en budgetten nauw in de gaten gehouden. Uw nieuw bedrijfsgebouw wordt sleutel-op-de-deur opgeleverd.

Voordelen:

Slechts één aanspreekpunt
Kortere bouwtijd door efficiënte samenwerking
Duidelijke verantwoordelijkheden

Design & Build

Als bouwheer sluit u een contract met Inobuild voor zowel het ontwerp als de uitvoering van het project. Hierdoor kunnen ontwerp- en bouwfase elkaar overlappen.

Voordelen:

Tijdsbesparing door overlappende fases
Minimalisering van de bouwkost dankzij de verhoogde synergie tussen ontwerpers en bouwers vanaf de start
Eventuele problemen kunnen sneller en efficiënter aangepakt worden

Meersbloem-Melden 46, 9700 Oudenaarde


Copyright © 2023